HomeZink en loodwerkCV InstallatiesDakbedekkingGas en WaterRioleringSanitaire Installaties

Algemeen:

Home

Wie zijn wij

Bedrijfsgegevens

Contact

Persberichten

Vakantie

Cas Broeksma is het loodgieters vak in Amsterdam begonnen, Daar werkte hij bij een van de oudste loodgietersbedrijven van de binnenstad en werd zodoende geconfronteerd met de specifieke loodgieters werkzaamheden van de grachtenpanden. Vooral het bijzondere fraaie zink en loodwerk behoorden daar tot de regelmatige werkzaamheden.

Na verhuisd te zijn naar Laren is Cas gaan werken bij een Loodgietersbedrijf in Naarden waar weer veel Sanitaire Installaties tot de werkzaamheden behoorden.

In 2001 was het moment daar om zelfstandig te gaan. Onder de naam Loodgietersbedrijf Broeksma heeft Cas tot medio 2006 vooral in en om het Gooi gewerkt tot volle tevredenheid van zijn klanten, in alle aspecten van het loodgieters vak.

In Augustus 2006 vertrok Cas met familie maar Australië. Dit was een lang gekoesterde wens die toen eindelijk in vervulling ging. Daar in Australië heeft Cas zich verder gespecialiseerd. Vooral zonneboilers en ”watertreatment” wordt in Australië veel toegepast.

Eind 2009 besloot Cas en familie terug te keren naar Nederland, en zodoende is het nieuwe bedrijf opgericht. Goois Loodgietersbedrijf.